🏠 Adresa: str. Republicii nr. 45

0722316151

Eforie Nord, una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc, gazduieste un loc special pentru cei care cauta o experienta autentica de vacanta: Hotelul Holiday. Cu un raport excelent intre calitatea serviciilor oferite si preturi accesibile, Hotelul Holiday ramane o alegere ideala pentru vacanta dvs. in acest an. Un aspect remarcabil al hotelului este stabilitatea preturilor, care au ramas neschimbate de patru ani, in ciuda cresterii generale a costurilor si a cererii pentru servicii de cea mai inalta calitate. Astfel, fiecare oaspete poate beneficia de confortul si luxul oferit de hotel fara a-si depasi bugetul planificat.
Hotelul pune la dispozitie o varietate de optiuni de cazare pentru toate preferintele si nevoile. De la camere duble spatioase, cu sau fara balcon, pana la suite elegante cu doua camere separate, fiecare oferind confort si intimitate, Hotelul Holiday va invita sa va bucurati de un somn odihnitor si de momente de relaxare intr-un cadru primitor si reconfortant. Unul dintre avantajele deosebite ale Hotelului Holiday este colaborarea cu prestigioasa clinica Grand, specializata in tratarea unei game variate de afectiuni, de la cele reumatice si neurologice pana la cele dermatologice si respiratorii. Situat la aproximativ 100 de metri de clinica Grand, hotelul ofera oportunitatea de a beneficia de tratamentele terapeutice cu namol si apa din Lacul Techirghiol, contribuind la recuperarea si revitalizarea organismului. Localizat pe artera principala a statiunii Eforie Nord, Hotelul Holiday ofera acces facil catre plaja, situata la doar 8-10 minute distanta de mers pe jos, si catre centrul statiunii, la numai 5 minute distanta. Oferind propriile spatii de parcare, zone linistite si mult spatiu verde in jur, hotelul creeaza un mediu relaxant si reconfortant pentru o vacanta perfecta. Pe langa serviciile de cazare de inalta calitate, Hotelul Holiday dispune de facilitati si activitati variate pentru a satisface toate gusturile si preferintele. De la terasa verde si locul de joaca pentru copii la sala de conferinte, sala de fitness si zona de recreere, oaspetii pot savura fiecare moment al sederii lor. Pentru a va asigura o experienta relaxanta si lipsita de griji, hotelul accepta plata cu carduri de vacanta emise de toti furnizorii si emite factura si bon fiscal pentru cadrele militare, Jandarmerie si MAI.
Pentru a va asigura locul la hotelul nostru, nu ezitati sa trimiteti un avans de o noapte de cazare si sa profitati de facilitatile si serviciile oferite de Hotelul Holiday din Eforie Nord. Pentru cei cu carduri de vacanta, ne-am adaptat pentru a va oferi flexibilitate si usurinta in procesul de plata si rezervare.
Nu ezitati sa ne contactati pentru a va rezerva vacanta de vis la Hotelul Holiday!

171 vizualizări
Perioda Tipul camerei Preț
01/06/2024 - 30/06/2024Camera dubla120 lei / noapte
01/06/2024 - 30/06/2024Camera matrimoniala/twin150 lei / noapte
01/06/2024 - 30/06/2024Camera tripla220 lei / noapte
01/06/2024 - 30/06/2024Apartament 2 camere270 lei / noapte